από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Εισήγηση για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού στην «δίκη για τα στήμενα» - Πότε θα εκδοθεί η απόφαση

Εισήγηση για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού στην «δίκη για τα στήμενα» - Πότε θα εκδοθεί η απόφαση
Παρασκευή, 19 Ιούνιος 2020

Ραγδαίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση «υποβιβασμού» που οδηγείται σε ακροαματική διαδικασία ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Το προεδρείο της Επιτροπής έκρινε, αφού μελέτησε και τα υπομνήματα που κατατέθηκαν, ότι το κατηγορητήριο και η εισήγηση της ερευνήτριας, Παναγιώτας Σπανού, έχουν βάση προκειμένου να εκδικαστεί η υπόθεση.

Η εισήγηση της κυρίας Σπανού κάνει λόγο για υποβιβασμό του Ολυμπιακού και του Ατρομήτου, ενώ κατηγορούμενοι θα βρεθούν 15 φυσικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, που απειλείται, βάσει κατηγορητηρίου, με εφ' όρου ζωής αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο.

Οι δικηγόροι των 15 κατηγορουμένων ενημερώθηκαν ότι η ακροαματική διαδικασία θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιουνίου, στις 18:00 το απόγευμα, μέσω τηλεδιάσκεψης, προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, το Δικαστικό Τμήμα, έπειτα από τις απολογίες των κατηγορουμένων, θα αποφασίσει αν θα κάνει δεκτές τις εισηγήσεις της ερευνήτριας ή θα τους αθωώσει. Θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πάντως ότι η απόφαση θα έχει εκδοθεί μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή