από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Απίστευτο: Μία αποκάλυψη που έκανε ο Τσοβόλας για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και πέρασε απαρατήρητη

Ο Δημήτρης Τσοβόλας

Ο Δημήτρης Τσοβόλας

Σάββατο, 13 Ιούνιος 2020

Είναι μια αποκάλυψη που έκανε ο Δημ. Τσοβόλας και πέρασε απαρατήρητη, αλλά δείχνει πολλά για τον Κώστα Μητσοτάκη– για τη υστεροφημία του οποίου έχει στηθεί ολόκληρη φάμπρικα.

Είπε λοιπόν ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και ιδρυτής του ΔΗΚΚΙ:

«Όταν παραπέμφθηκα από τη ΝΔ στο Ειδικό Δικαστήριο («έπρεπε» να παραπεμφθώ ακριβώς γιατί 8 χρόνια υπουργός Οικονομικών δεν με είδε ποτέ κανείς ιδιαιτέρως  στο γραφείο), κι έγινε το δικαστήριο, έγινε η Δίκη, έκανα κόμμα, μπήκαμε στη Βουλή, ήταν μια εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο. Εκεί, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είπε στη γυναίκα μου: να προσέχεις τον Δημήτρη γιατί είναι έντιμος πολιτικός».

Απίστευτο. Ο άνθρωπος που έστειλε τον Τσοβόλα στο Ειδικό Δικαστήριο- μαζί με τον Ανδρέα Παπανδρέου- κατασκευάζοντας κατηγορίες σε βάρος του, του έλεγε μετά ότι είναι «έντιμος πολιτικός».  

Ακόμη και αν το δεχθούμε, ως αναγνώριση του λάθους του, γιατί δεν βγήκε να το πει δημόσια;

Σπίλωσε και ταλαιπώρησε έναν έντιμο πολιτικό. Γιατί δεν το έβαλε έστω σε όσα είπε για να γίνουν  βιβλίο μετά τον θάνατό του;

Αυτός ήταν ο Μητσοτάκης. Χίλιοι διατεταγμένοι να παπαγαλίζουν πόσο «μεγάλος πολιτικός» ήταν, ο Τσοβόλας τον καθάρισε με μια φράση.

ΠΗΓΗ: anoixtoparathyro.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή