από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Απαγόρευσαν στον Δημήτρη Τσοβόλα να κάνει δηλώσεις στη Βουλή

Ο Δημήτρης Τσοβόλας

Ο Δημήτρης Τσοβόλας

Το επιχείρημα που χρησιμοποιήθηκε ήταν ότι απαγορεύεται σε μη πολιτικά πρόσωπα να προβαίνουν σε δηλώσεις στο περιστύλιο - διάταξη η οποία ενεργοποιήθηκε για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια
Παρασκευή, 08 Νοέμβριος 2019

Η φρουρά της Βουλής δεν επέτρεψε στον, συνήγορο του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, Δημήτρη Τσοβόλα να κάνει δηλώσεις στο περιστύλιο του Κοινοβουλίου, o οποίος περίμενε επί 25 λεπτά για να έρθει η άδεια από τον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, η οποία δεν ήρθε ποτέ.

Συγκεκριμένα, ο Δ. Τσοβόλας ανταποκρίθηκε στο αίτημα των δημοσιογράφων να τους ενημερώσει για την αίτηση εξαίρεσης που κατέθεσε κατά βουλευτών της Ν.Δ. και του ΚΙΝ.ΑΛΛ.. Την ώρα που θα έκανε δηλώσεις τον πλησίασε άνδρας από την ασφάλεια του κοινοβουλίου και του απαγόρευσε τις δηλώσεις κατ’ εντολήν του προέδρου της Βουλής.

Το επιχείρημα που χρησιμοποιήθηκε ήταν ότι απαγορεύεται σε μη πολιτικά πρόσωπα να προβαίνουν σε δηλώσεις στο περιστύλιο - διάταξη η οποία ενεργοποιήθηκε για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια.

Ο Δ. Τσοβόλας απάντησε ότι δεν θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα και περίμενε να έρθει άδεια από τον Κ. Τασούλα, που βρισκόταν στη Διάσκεψη των Προέδρων. Οι δημοσιογράφοι επικοινωνούσαν με το γραφείο Τύπου χωρίς αποτέλεσμα.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή