από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Κατηγορία: ΠΥΘΙΑ

Μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ «μοιράζουν» τις πληροφορίες για το ρόζ σκάνδαλο του ΣΥΡΙΖΑ με τον κορυφαίο πρώην υπουργό και την μελαχρινή υποψήφια;

Ροζ σκάνδαλο

Ροζ σκάνδαλο

Τρίτη, 21 Ιούλιος 2020

Όλα και θα έχει πάρει το μάτι σας τις τελευταίες ημέρες σε εφημερίδες και ιστοσελίδες τον ντόρο που έχει ξεσπάσει με το "ροζ σκάνδαλο" στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει ως πρωτογωνιστές πρώην κορυφαίο (πιο κορυφαίο δεν γίνεται) υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ και τη μελαχρινή υποψήφια του κόμματος. 

Το ρεπορτάζ λέει ότι ο πρώην υπουργός ξετρελαμένος με πρώην υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ τινάζει τον γάμο του στον αέρα. Επίσης λέει ότι το θέμα έχει προκαλέσει χαμό στην Κουμουνδούρου. Επίσης αναφέρει ότι η σύζυγος του πρώην υπουργού τα έχει πάρει στο κρανίο και γίνεται χαμός ακόμη και με την τεράστια περιουσία του ζεύγους. Αυτά, όμως, οι οικογενειακές ιστορίες δηλαδή, δεν μας αφορούν. 

Εκείνο που έχω εγώ να ρωτήσω είναι το εξής: Μήπως κάποιοι μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ μοιράζουν το θέμα σε σκανδαλοθηρικές εφημερίδες για να πλήξουν τον εσωκομματικό τους αντιπαλο; 

Το γράφω αυτό διότι παραμονές των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2014 θυμάμαι τον στενό συνεργάτη (που στη συνέχεια, έστω και με αρνητικό τρόπο, έγινε διάσημος ακόμη και εκτός Ελλάδας) άλλου κορυφαίου πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος όταν είχε σπεύσει, εκεί που έπινε τα ουισκάκια του στην οδό Νίκης στο Σύνταγμα, και ενημέρωνε δεξιά κι αριστερά για το "σκάνδαλο" με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη πριν αυτό καλά, καλά γίνει γνωστό από τα ΜΜΕ. Ο Γαβριήλ είχε, τότε τουλάχιστον και μάλλον και σήμερα, εξαιρετικές σχέσεις με τον σημερινό πρωταγωνιστή.

Οι δυο πρωτοκλασάτοι του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. 

Γίνονται τέτοιες βρωμιές στον ΣΥΡΙΖΑ; 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή