από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ο Μαρινάκης την έστειλε στην αγκαλιά του Τσίπρα: «Κλείδωσε» η υποψηφιότητα της Έλενας Ακρίτα με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές

Ο Αλέξης Τσίπρας και η Έλενα Ακρίτα

Ο Αλέξης Τσίπρας και η Έλενα Ακρίτα

Σάββατο, 12 Δεκέμβριος 2020

Εδώ, σε αυτή τη στήλη, διαβάζατε στις 2 του Οκτώβρη, ότι ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζει το Colpo Grosso με την Έλενα Ακρίτα στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν.

Ε, λοιπόν οι τελευταίες εξελίξεις με την πρωτοφανή λογοκρισία σε βάρος της Έλενας Ακρίτα από την εφημερίδα «Τα Νέα» συμφερόντων Μαρινάκη είναι καθοριστικές για τις εξελίξεις. 

Οι πληροφορίες λένε ότι η υποψηφιότητα της Έλενας Ακρίτα με τον ΣΥΡΙΖΑ «κλείδωσε» για τα καλά, ενώ μέχρι τις επόμενες εκλογές δεν αποκλείεται να τη δούμε σε κάποιον ρόλο έκπληξη στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή στα ΜΜΕ του, αν επιλέξει να εγκαταλείψει τα ΜΜΕ του εφοπλιστή ή αν την διώξουν καθώς τους διέσυρε.  

Αλλά δεν είναι μόνο τα παραπάνω. Οι τελευταίες επιθέσεις που δέχεται η γνωστή δημοσιογράφος ή για άλλους η "εθνική μας κουτσομπόλα" ή για άλλους η "βασίλισσα της ελληνικής σαπουνόπερας", από μερίδα του φιλοκυβερνητικού Τύπου, διαδραματίζουν και αυτές τον ρόλο τους. 

Μείνετε συντονισμένοι...

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή