από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Πόσο θα πληρώσει ο Στέφανος Χίος τον Κικίλια και την Μπαλατσινού - Η αντίδραση του δημοσιογράφου

Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας

Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας

Τετάρτη, 11 Σεπτέμβριος 2019

Κικίλιας – Χίος 1-0. Μια και το  Πρωτοδικείο της Αθήνας δικαίωσε το αίτημα του Υπουργού Υγείας και με  προσωρινή διαταγή απαγορεύει με την  απειλή  χρηματικής ποινής στον Στέφανο Χίο προσβλητικές αναφορές στο πρόσωπο του Βασίλη Κικίλια. 

Ο πρόεδρος Πρωτοδικών Αθηνών, Γεώργιος Κασίμης, έκανε δεκτή την αίτηση του Νικολάου Αγαπηνού, δικηγόρου του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, χορηγώντας προσωρινή διαταγή.

Η διαταγή αυτή απαγορεύει κάθε ρητή ή υπονοούμενη προσβλητική αναφορά (υβριστική, απαξιωτική, συκοφαντική, δυσφημιστική) εις βάρος του Β. Κικίλια και κάθε γενικά αναφορά στην προσωπική και κοινωνική ζωή του.

Παράλληλα στην προσωρινή διαταγή αναφέρεται ότι όποια κριτική στην πολιτική δραστηριότητα και στην άσκηση καθηκόντων του Β. Κικίλια να ασκείται εντός των δημοσιογραφικών πλαισίων κατά τρόπο αντικειμενικό.

Για κάθε παράβαση της εκδοθείσας προσωρινής διαταγής το δικαστήριο απειλεί με χρηματική ποινή 5.900€ σε βάρος του Στεφάνου Χίου και της εταιρίας εκδότριας της εφημερίδας «Μακελειό».

Το ερώτημα πλέον είναι το πως θα αντιδράσει ο δημοσιογράφος που έχει αποδείξει στην μακρόχρονη πορεία του ότι δεν πειθαρχεί και τόσο μια και το θεωρεί φίμωμα!

newsbreak.gr

 

 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή