από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Σοκ στο Mega: Αυτή είναι η ενημερωτική εκπομπή που πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και δεν μπορεί να την βοηθήσει ούτε ο Μαρινάκης (ΦΩΤΟ)

Mega Channel

Mega Channel

Πέμπτη, 30 Απρίλιος 2020

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει στο Mega Channel η εκπομπή MEGA MAGAZINO που παρουσιάζουν το πρωί ο Ανδρέας Παπαδόπουλος και ο Θανάσης Φουσκίδης. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλει το τμήμα επικοινωνίας του σταθμού, αλλά και κάποιες περιθωριακές και παρακμιακές εφημερίδες της Δεξιάς και ιστοσελίδες της κακιάς ώρας να βοηθήσουν η συγκεκριμένη εκπομπή, είναι φανερό πως δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο βελτίωσης. Το MEGA MAGAZINO είναι ίσως η ενημερωτική εκπομπή με την χαμηλότερη τηλεθέαση στο κανάλι του Μαρινάκη.

Οι συνεντεύξεις επίσης των παρουσιαστών σε ιστοσελίδες που ασχολούνται με τα media φαινεται πως δεν αποδίδουν, ενώ έχουν προκαλέσει και σχόλια που μόνο κολακευτικά δεν είναι. Η εκπομπή παραμένει κολλημένη στον πάτο της τηλεθέασης, αφού στο σύνολο βρίσκεται στην τελευταία θέση, κάτω ακόμη και από την ΕΡΤ. Πραγματικά πρόκειται για κατόρθωμα. 

Οι δύο παρουσιαστές δεν... τραβάνε και το άγχος γίνεται μεγαλύτερο ενώ πλησιάζει το καλοκαίρι, όταν θα τεθούν επί τάπητος τα σχέδια για τη νέα χρονιά. Ποιος θα στηρίξει ξανά ένα αποτυχημένο πρότζεκτ τηλεοπτικής εκπομπής; Και ο Μαρινάκης να θέλει, πόσο θα είναι διατεθειμένος να πετάει τα χρήματά του σε εκπομπές που τις βλέπουν τρεις και ζήτημα είναι αν τις βλέπει και ο κούκος;  

Αν δεν γνωρίζετε τους παρουσιαστές, επειδή καταλαβαίνουμε πως η τηλεθέαση είναι ελάχιστη, είναι τα παρακάτω πρόσωπα: 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή