από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Θύμισε χούντα. Έκαναν επιδρομή...» - Η επίσκεψη που προκάλεσε την άγρια επίθεση του Μαρινάκη στον Μητσοτάκη

Μαρινάκης και Μητσοτάκης

Μαρινάκης και Μητσοτάκης

Τρίτη, 12 Μάιος 2020

Κλιμάκιο της Επιτροπής Ανταγωνισμού πραγματοποίησε έλεγχο την περασμένη Παρασκευή στο μιντιακό συγκρότημα του Βαγγέλη Μαρινάκη και άλλες δύο εφημερίδες.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Βηματοδότης που εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στον Μητσοτάκη, κάνοντς λόγο για «επιδρομή» στον «διαφανέστατο εκδοτικό μας όμιλο».

Αναλυτικά ο Βηματοδότης έγραψε για τον έλεγχο της Επιτροπής Ανταγωνισμού:

"Επιδρομή

Σχεδόν από τα χαράματα της Παρασκευής, εν μέσω πανδημίας και κυβερνητικών εκκλήσεων βοήθειας από τον Τύπο για την αντιμετώπιση των έκτακτων συνθηκών, κλιμάκιο της Επιτροπής Ανταγωνισμού επέδραμε στην κυριολεξία στον διαφανέστατο εκδοτικό μας όμιλο και σε άλλες δύο εφημερίδες, υιοθετώντας άκριτα ανυπόστατες καταγγελίες περί δήθεν συγκρότησης ολιγοπωλίου και επικράτησης συνθηκών δεσπόζουσας θέσης, σε μια αγορά απολύτως ανοιχτή, που συγκροτείται από αμέτρητα μέσα ενημέρωσης. H επιδρομή θύμιζε άλλες εποχές, εκείνες της ανελεύθερης επταετίας της χούντας των συνταγματαρχών. Παραδόξως δε, εξελίχθηκε επί των ημερών της νεοδημοκρατικής διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία υποτίθεται ότι υπερασπίζεται την ελευθερία του Τύπου και ομνύει σε αυτήν." 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή