από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Σπάει τα κοντέρ τηλεθέασης το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ - Τα νούμερα η καλύτερη απάντηση στον βρώμικο πόλεμο

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Παρασκευή, 14 Ιούλιος 2017

Σπάει τα κοντέρ της τηλεθέασης το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, με νούμερα που θα ζήλευαν ακόμη και ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί. Τα νούμερα που καταγράφει η ναυαρχίδα της ενημέρωσης της δημόσιας ενημέρωσης είναι η καλύτερη απάντηση στον βρώμικο πόλεμο που έχουν εξαπολύσει τα δομημένα συμφέροντα, η διαπλοκή και τα τσιράκια της, ο Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία.

Περίπου 300 χιλιάδες τηλεθεατές παρακολούθησαν το χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ σημειώνοντας την υψηλότερη τηλεθέαση από την εποχή μετά το «μαύρο». Αυτό έγραψε το κοντέρ. Αριθμός που σε ποσοστό μεταφράζεται σε 9,6%. Μάλιστα το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ έφτασε μέχρι και το 12.3%.

Δεδομένου του τι προβάλλεται στα κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης καταλαβαίνει ο κάθε ένας ότι θα μπορούσε η τηλεθέαση σε ποσοστό να μεταφραστεί από 15 εως 25 τοις εκατό.

Φυσικά αποτελεί συνολική επιτυχία της ΕΡΤ η εκτόξευση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με τον Νίκο Παναγιωτόπουλος να είναι το δυνατό χαρτί. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος είναι άψογος σε ότι έχει να κάνει με τα δημοσιογραφικά του καθήκοντα, όπως αρμόζει σε παρουσιαστή της δημόσιας τηλεόρασης και το κυριότερο, είναι αντικειμενικός, χωρίς να αφήνει περιθώρια... παρεξηγήσεων.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή